Хто такий МАКСИМ ГОЛОСНИЙ?

Голова сільської ради с. Єлизаветівка, Петриківського району (Дніпропетровська обл., Україна). Автор плаката “Про бабусю і кота”. Громадський і політичний діяч, правозахисник.

Голосний Максим Ігорович, народився 04 жовтня 1981 року в м. Дніпродзержинську Дніпропетровської області в звичайній родині. Громадянин України.

Освіта вища. У 2004 році закінчив Придніпровську Державну Академію Будівництва та Архітектури за фахом ” Архітектура Будівель і Споруд” та здобув кваліфікацію архітектора.

Трудову діяльність розпочав у 2002 році. З липня 2004 року по листопад 2010 року працював архітектором в ПП “АРХПРОЕКТ”.бабушка и кот

В листопаді 2010 громадою села був обраний головою Єлизаветівської сільської ради Петриківського району Дніпропетровської області. Працював на займаній посаді до 22 вересня 2011 року. В зв’язку з дуже активною громадською діяльністю, був незаконно відсторонений від займаної виборної посади голови Єлизаветівської сільської ради переважною більшістю депутатів. Але підтриманий більшістю жителів села Єлизаветівка, які після відсторонення самостійно зібрали підписи у його підтримку. Приймав учать у протидіях антинародної медичної та земельної реформи, яка на той час була запроваджена за ініціативами губернатора Вілкула. Продовжує вести активну боротьбу за справедливість і конституційні права простих людей.

25 жовтня 2015 року повторно обраний головою Єлизаветівської сільської ради переважною більшістю голосів виборців.

Громадська робота: протидія корупції в правоохоронних та судових органах, а також органах місцевого самоврядування, боротьба з порушеннями екологічного та земельного законодавства. Блогер та правозахисник.

Державне управління: реформи місцевого самоврядування, енергетична безпека, боротьба з газовими монополіями та порушеннями в сфері газопостачання, відновлення конституційних прав і свобод громадян України.

Безпартійний.

Склад сім’ї: Одружений. Виховую донечку 2011 року народження.